Selecteer een pagina

Workshop Look Good – Feel Better

De workshop Look Good – Feel Better is bedoeld voor mensen die behandeld worden of behandeld zijn tegen kanker. Even een ochtendje samen met andere deelnemers bezig zijn met je uiterlijk. De workshops worden gehouden bij Viore.

De workshop worden door de stichting Look Good Feel Better – in samenwerking met Tergooi en Viore- georganiseerd. De stichting Look Good Feel Better wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.
Er is in 2021 een mooie podcast opgenomen door Evelien van der Werff. In een aflevering van de serie ‘Over koetjes en kanker’ spreekt zij met Henriëtte Uffing, directeur van de stichting Look Good Feel Better.

Tijdens de workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van je huid, nagels en make-up. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als je geen wenkbrauwen meer hebt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met verzorgingsproducten. Een haarwerker geeft informatie over haarwerken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. Zo krijg je stap voor stap in de vingers hoe je er weer uitziet als jezelf. Na afloop krijg je een tasje met producten mee naar huis.
De workshop staat onder leiding van een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.
Na afloop kun je aanschuiven aan de huiskamertafel van Viore voor heerlijke zelfgemaakte soep.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN  Hilversum

De workshop wordt regelmatig gegeven, op donderdagen van 10.00-12.00 uur.

Workshopdata in 2023:

  • donderdag 6 juli
  • donderdag 21 september
  • donderdag 23 november

Je kunt je voor deze workshops aanmelden via aanmelden@viore.org. Of bel: 035 685 3532. Je kunt je ook aanmelden via onze website.
Deelname is gratis. Een bijdrage in ons ‘spaarvarken’ of een donatie aan Stichting Look Good – Feel Better wordt natuurlijk erg gewaardeerd.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.