Neem contact op

We zien er naar uit om je te ontmoeten!

Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Aanhef

Ik ben (graag aanvinken wat van toepassing is)

Privacy (graag aanvinken wanneer u akkoord bent)

3 + 2 =

Routebeschrijving

Viore beschikt over een paar parkeerplaatsen. Mochten deze bezet zijn, dan kun je in de nabije omgeving ook gratis parkeren.

In verband met de werkzaamheden aan de tunnel onder het spoor is de Oosterengweg ter hoogte van Viore afgesloten tot oktober 2021. Via de gele omleidingsborden kun je ons vinden.

Komende vanuit Hilversum

Komende vanuit Hilversum (Oosterengweg) volgt u de borden ‘Ziekenhuis’. Vanaf de hoofdingang van ziekenhuis Tergooi volgt u de bordjes ‘Viore’.

Na 50 m vindt u Viore, gelegen aan het einde van de binnenweg op het terrein van het ziekenhuis. Indien mogelijk willen we u vragen om te parkeren bij het Dialysecentrum. Het is vanaf daar ongeveer 100 meter naar onze voordeur.

Vanaf de A27

Komende vanaf de A27 nadert u rijdend op de Oostereind, de Amaliatunnel. Rijd deze niet in, maar kies tijdig de rechterrijbaan, zodat u bij de rotonde rechtsaf kunt slaan. Bij het stoplicht gaat u linksaf. Vanaf hier volgt u de borden naar Viore. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen voor onze deur. Indien mogelijk willen we u vragen gebruik te maken van de parkeerplaatsen van het Dialysecentrum. Vanaf daar is het 100 meter lopen.

Komende vanuit de richting Baarn

Komende vanuit de richting Baarn (N 415, rijdend op de Soestdijkerstraatweg) slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten vlak voor de rotonde. Volg de borden met Viore, en parkeer bij voorkeur bij het Dialysecentrum.

Komende vanuit Soestdijkerstraatweg

Komende uit Hilversum (Soestdijkerstraatweg) gaat u bij de rotonde bij de Amaliatunnel rechtdoor. Bij het stoplicht slaat u linksaf, volg vanaf daar de borden naar Viore. U kunt voor de deur parkeren. Indien mogelijk willen we u vragen gebruik te maken van de parkeerplaatsen bij het Dialysecentrum. Die liggen 100 meter verderop, aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Hilversum: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg.

Vanaf NS-station Hilversum Sportpark: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg (of ruim 10 minuten lopen).

Vanaf station Sportpark

Looproute vanaf station Sportpark: Voorbij benzinestation Soestdijkerstraatweg aan de linkerzijde aflopen tot aan rotonde. Daar linksaf en meteen oversteken, over de tunnel heen, en dan verder links en de eerste weg rechts. Daar staat Viore duidelijk aangegeven.

Vanaf het ziekenhuis

Looproute vanaf het ziekenhuis: Vóór de hoofdingang van Tergooi rechtsaf (Viore staat op de blauwe borden aangegeven), daarna weer rechtsaf – langs de ambulancedienst – stukje doorlopen. Vervolgens komt u bij een parkeerterrein. Dat schuin oversteken en dan wijzen de borden u de laatste meters.