Selecteer een pagina

Groep voor mensen met uitgezaaide borstkanker

Jaarlijks krijgen circa 17.000 mensen borstkanker. Van hen krijgt 1 op de 5 te maken met uitzaaiingen op afstand. Vanaf dat moment gaat de ziekte een nieuwe fase in. Genezing is meestal niet meer mogelijk, behandeling vaak gelukkig nog wel. Het kan lastig zijn om er met dierbaren over te praten. Met lotgenoten is dat anders: zij snappen wat je doormaakt.

Bij Viore wordt er maandelijks een gespreksgroep gehouden voor mensen met uitgezaaide borstkanker. Deze groep wordt georganiseerd door Borstkankervereniging Nederland. De gespreksgroep wordt begeleid door een professionele gespreksleider van Coach Connect.
Je kunt elke maand deelnemen. Een keertje komen kijken of het iets voor je is kan natuurlijk ook.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Iedere tweede donderdagochtend van de maand (van 10.30 – 12.30 uur), ongeveer 8x per jaar.
Deze bijeenkomsten zijn digitaal, 2 keer per jaar komt de groep bij Viore bijeen. Na afloop kan er dan worden aangeschoven voor een kop soep.

Als je wilt deelnemen, dan kun je je aanmelden via Borstkankervereniging Nederland. Je kunt ons ook bellen voor meer informatie: 035 685 35 32.
Deelname aan de bijeenkomsten bij Viore kost €6,- per keer. Bij Viore kun je daarvoor een activiteitenkaart kopen (met pinbetaling).
deelname aan de digitale bijeenkomsten is gratis als je lid bent van Borstkankervereniging Nederland.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.