Neem contact op

We zien er naar uit om je te ontmoeten!
Oostereind 115
1212 VH Hilversum

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Aanhef

Privacy (graag aanvinken wanneer u akkoord bent)

10 + 11 =

Routebeschrijving

In verband met bouwwerkzaamheden door Tergooi is Viore niet via de gebruikelijke route bereikbaar. Hieronder kun je de tijdelijke route (vet gedrukt) vinden.

Komende vanuit Hilversum

Komende vanuit Hilversum (Oosterengweg) volgt u de borden ‘Ziekenhuis’. Vanaf de hoofdingang van ziekenhuis Tergooi volgt u de bordjes ‘Viore’. U passeert dan achtereenvolgens de Ambulancedienst, Arbodienst, Trombosedienst en het Dialysecentrum.

Na 50 m vindt u Viore, gelegen aan het einde van de binnenweg op het terrein van het ziekenhuis. Doorgaans kunt u voor de deur parkeren.

Tijdens de bouwwerkzaamheden kunt u parkeren bij de Diagnosestudio, de Trombosedienst of bij het Dialysecentrum. Het is helaas niet mogelijk om voor de deur te parkeren.

Vanaf de A27

Komende vanaf de A27 nadert u rijdend op de Oostereind, de Amaliatunnel. Rijd deze niet in, maar kies tijdig de rechterrijbaan, zodat u de rotonde recht over kunt steken. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).

Tijdens de bouwwerkzaamheden gaat u bij de rotonde rechtsaf. Vervolgens bij het stoplicht linksaf. U volgt de weg (eenrichtingsverkeer), bij de T-splitsing gaat u naar links en volgt de bordjes Viore.  U kunt parkeren bij de Diagnosestudio, de Trombosedienst of bij het Dialysecentrum. Het is helaas niet mogelijk om voor de deur te parkeren.

Komende vanuit de richting Baarn

Komende vanuit de richting Baarn (N 415, rijdend op de Soestdijkerstraatweg) sorteert u rechts voor wanneer u de rotonde nadert. Sla rechtsaf. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).

Tijdens de bouwwerkzaamheden gaat u bij het stoplicht vlak voor de rotonde rechtsaf. U volgt de weg (eenrichtingsverkeer), bij de T-splitsing gaat u naar links en volgt de bordjes Viore. U kunt parkeren bij de Diagnosestudio, de Trombosedienst of bij het Dialysecentrum. Het is helaas niet mogelijk om voor de deur te parkeren.

Komende vanuit Soestdijkerstraatweg

Komende uit Hilversum (Soestdijkerstraatweg) gaat u de rotonde bij de Amaliatunnel 3/4 rond. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).

Tijdens de bouwwerkzaamheden gaat u bij de rotonde rechtdoor. Vervolgens bij het stoplicht linksaf. U volgt de weg (eenrichtingsverkeer), bij de T-splitsing gaat u naar links en volgt de bordjes Viore.  U kunt parkeren bij de Diagnosestudio, de Trombosedienst of bij het Dialysecentrum. Het is helaas niet mogelijk om voor de deur te parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Hilversum: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg.

Vanaf NS-station Hilversum Sportpark: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg (of ruim 10 minuten lopen).

Vanaf station Sportpark

Looproute vanaf station Sportpark: Voorbij benzinestation Soestdijkerstraatweg aan de linkerzijde aflopen tot aan rotonde. Daar linksaf en meteen oversteken, over de tunnel heen, en dan verder links en de eerste weg rechts. Daar staat Viore duidelijk aangegeven.

Vanaf het ziekenhuis

Looproute vanaf het ziekenhuis: Vóór de hoofdingang van Tergooi rechtsaf (Viore staat op de blauwe borden aangegeven), daarna weer rechtsaf – langs de ambulancedienst – stukje doorlopen. Vervolgens komt u bij een parkeerterrein. Dat schuin oversteken en dan wijzen de borden u de laatste meters.