Selecteer een pagina

Activiteiten voor kinderen

In het voorjaar van 2023 starten we met activiteiten voor kinderen in de basisschool-leeftijd die in hun naaste omgeving te maken hebben met kanker, bijvoorbeeld een zieke (groot-) ouder of een andere dierbare.

Als een dierbare ernstig ziek is, kunnen kinderen zich verdrietig, bang, boos of alleen voelen. Daarom willen we hen een plek bieden waar ze terecht kunnen voor psychosociale ondersteuning en begeleiding. En waar ze lotgenoten kunnen leren kennen. De activiteiten zullen variëren per bijeenkomst: bewegen, ontspannen, creatieve activiteiten, verdieping, etc. Er zal altijd een vast begin en een vaste afsluiting zijn.

Ouders/begeleiders kunnen hun kind brengen, en er is gelegenheid om bij Viore te blijven tijdens de kindergroep. Koffie en thee staan klaar.

Bij Viore zijn er ook mogelijkheden voor gezinsondersteuning.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN  Hilversum

Vanaf dinsdag 14 maart 2023, van 15.30 tot 17.00 uur, elke tweede en vierde dinsdag van de maand.
Gezinsondersteuning is mogelijk op aanvraag.

Op maandag 6 februari 2023  (16.00-17.30 uur) zal er bij Viore een informatiebijeenkomst worden georganiseerd voor professionals.
Op woensdag 15 februari 2023 (19.30-21.00 uur) is er bij Viore een informatiebijeenkomst voor ouders/verzorgers.
Aanmelden kan via aanmelden@viore.org.

Als je belangstelling hebt voor deze activiteit kun je ons voor meer informatie mailen via aanmelden@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 683 46 20.
Deelname aan deze activiteit is gratis.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.