Selecteer een pagina

PowerSooS voor jongvolwassenen

Als je als jongvolwassene (20-40 jaar) te horen krijgt dat je kanker hebt komt er veel op je af. Plotseling staat je wereld op zijn kop en zijn er hele normale vragen in een abnormale situatie. Denk aan opleiding, werk, sport, voeding, zelfstandigheid, relaties, vruchtbaarheid en seksualiteit. Je kunt je daar best alleen en onzeker bij voelen. Hoe ga je daar mee om?

Viore organiseert maandelijks een avond speciaal voor jongvolwassenen die kanker hebben (gehad): de PowerSooS. Tijdens de bijeenkomsten kan alles ter sprake komen. In deze groep heb je vaak aan een half woord genoeg. Er wordt een lekkere maaltijd verzorgd door een lieve gastvrouw en tijdens het eten praten we met elkaar. En als je niet wilt praten is dat ook goed. Je vindt hier afleiding, gezelligheid en contact met anderen.

Je bent welkom om vrijblijvend de PowerSooS te bezoeken, ook als het de eerste keer is dat je bij Viore binnenstapt: Schuif gezellig bij ons aan, wij zorgen voor een warme ontvangst in een gezellige groep! De bijeenkomsten worden begeleid door een gids (professional) en een gastvrouw van Viore.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Iedere eerste donderdag van de maand van 18.00 tot 21.30 uur.
N.B: Check altijd even de agenda op de website. Soms wordt er afgeweken van de donderdag.

Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je mailen naar aanmelden@viore.org of bellen met 035 685 35 32. Je kunt je ook aanmelden via de agenda op de website. Deelname aan de PowerSooS is gratis. Een bijdrage in ons ‘spaarvarken’ wordt natuurlijk erg gewaardeerd.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.