Selecteer een pagina

Koor ‘Zingen voor je leven’

Het koor is bedoeld voor iedereen die leeft met kanker, dus niet alleen voor (ex)patiënten, maar ook voor naasten en nabestaanden. Dit fijne koor is een warme groep mensen met aandacht voor elkaar. We zingen eens in de twee weken een paar uur lekker samen. En je bent meer dan welkom om mee te komen zingen. Samen zingen maakt blij, vrolijk en energiek. Zing je ook mee? 

De Stichting Kanker in Beeld heeft in 2003 een landelijk korennetwerk opgericht onder de naam ‘Zingen voor je Leven’, voor mensen die leven met kanker. Het Viore-koor maakt deel uit van dit landelijke korennetwerk.
Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie, thee en veel gezelligheid en saamhorigheid.

Vervolgens wordt er, onder bezielende leiding van onze dirigent, gezongen uit een breed repertoire. We doen eerst wat adem-, stem- en ontspanningsoefeningen. Daarna zingen we dat het een lust is. Je hoeft geen zangervaring te hebben om mee te doen. Samen zingen klinkt altijd beter dan alleen. Iedereen is welkom. Tussentijds is er een pauze voor het drinken van een kopje koffie/thee en voor een praatje en vervolgens zingen we weer verder.

Na afloop genieten we met elkaar van heerlijke zelfgemaakte soep

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Om de week op vrijdag  van 10.00 tot 13.00 uur

Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je ons mailen via aanmelden@viore.org.
Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32.
Deelname kost €6,- per keer. Bij Viore kun je daarvoor een activiteitenkaart kopen (met pinbetaling).

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.