Selecteer een pagina

Viore start in samenwerking met Stichting MEE op 15 mei aanstaande met een 7-wekelijkse groep speciaal voor kinderen. De groep is bedoeld voor kinderen die een (groot)ouder met kanker hebben. Hier kunnen zij op een creatieve manier uiting geven aan hun gevoelens en gedachten. En worden zij geprikkeld om te ontdekken waar hun kracht ligt om te leren omgaan met de impact van kanker.

In een periode van 7 weken komen kinderen (7 t/m 12 jaar) wekelijks bij elkaar. Naast het uiten van gevoelens en gedachten door middel van creativiteit, worden zij geprikkeld om te ontdekken waar hun kracht ligt om te leren omgaan met de impact van kanker. In deze groep speciaal voor kinderen ontmoeten ze leeftijdsgenootjes die in dezelfde situatie zitten.

Als zij willen kunnen zij hun verhalen vertellen. Maar dat hoeft niet. Het fijne is dat zij niets hoeven uit te leggen. Ze kunnen zich uiten in creativiteit en ze begrijpen elkaar. Na 6 bijeenkomsten met verschillende thema’s sluiten we af met een expositie van alle kunstwerken voor familie! Deelname is gratis.

Meer over de groep voor kinderen