Selecteer een pagina

Op woensdag 4 oktober verwelkomt Viore Jaap Luikenaar voor een inspirerende presentatie rond het thema ‘Kanker binnen je relatie’. Jaap is de auteur van het boek ‘Man op de mammapoli’, waarin hij zijn persoonlijke ervaringen beschrijft als partner van een (inmiddels ex-)kankerpatiënt. Hij heeft ook andere partners en kinderen van kankerpatiënten geïnterviewd voor zijn boek.

Als ervaringsdeskundige begrijpt Jaap Luikenaar als geen ander wat het betekent om partner te zijn van een kankerpatiënt. Met zijn boek en zijn blogs op manopdemammapoli.nl vestigt hij de aandacht op de rol van de partner en hoopt hij anderen, die zich in een vergelijkbare situatie bevinden, te ondersteunen.

Tijdens deze interactieve avond zal Jaap Luikenaar geïnterviewd worden door Ben Steultjens, voormalig GZ-psycholoog in Hilversum. Samen zullen zij de uitdagingen en emoties bespreken die gepaard gaan met het hebben van een partner met kanker.

De avond begint om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar. Het belooft een boeiende en informatieve avond te worden, waarbij de nadruk ligt op het delen van ervaringen en het bieden van steun aan partners van kankerpatiënten.

Viore nodigt iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp van harte uit om de presentatie bij te wonen. De toegang is gratis.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan, we verwelkomen je graag!