Ervaringen van bezoekers

Hieronder treft u een aantal ervaringen van bezoekers van Viore, met de mensen van Viore of met de activiteiten bij Viore. Wilt u ook uw ervaring delen, mail deze dan naar info@viore.org.

Bekijk hiervoor vooral ook het filmpje op de pagina Welkom!

5 interviews met bezoekers in de Gooi & Eemlander
29 augustus 2014  

Pappa
Door Viore hebben wij onze pappa weer teruggekregen.
Luise Brugge, 13 juli 2014

Een completer mens
Mijn lichaam gaat steeds verder achteruit. Toch voel ik mij nu, dankzij Viore, een completer mens. Ik heb veel geleerd over mijzelf en kan nu zelfs het onmogelijke accepteren.
Johan Brugge, 24 juni 2014

Dank jullie wel
Ik ben gisteren met mijn dochter Jorien op bezoek geweest. Ik had haar al veel verteld over Viore en haar gasten en medewerkers. Ook zij was onder de indruk van de warme sfeer en de gastvrijheid. Ik ben zo blij en dankbaar dat Viore in mijn leven is gekomen. Dank jullie wel allemaal....ik hoop nog heel lang in jullie midden te zijn.
Ineke Meijdam, 18 juni 2014

Vrouwenverwendag
Wat was het heerlijk bij jullie even zo afgeleid te kunnen worden op de verwendag. Ik heb zo'n fijne voetmassage gehad en een leuk gesprek bij het kleurenadvies waar ik binnenkort met mijn dochter samen naartoe zou willen gaan. En dan nog die lieve boeketjes waar ik er 2 van maakte voor mijn vriendin en schoonzus. Dat is toch mooi, ik geniet en kan het dan ook nog doorgeven aan die lieve mantelzorgers om mij heen!
Marileen Fabels, 28 mei 2014

Schrijven helpt!
Dank zij de training "schrijven helpt!" ben ik over de drempel van Viore gestapt. Wat vond ik dat spannend. Inmiddels kom ik er graag. Wat een fijne plek, wat een fijne mensen ontmoet ik er, wat smaakt de cappucino er heerlijk. 
Patricia Roobol, 5 mei 2014

Gefeliciteerd!

Tijdens je werk ontdek je weleens een bijzondere parel. Zo was ik vorige week op bezoek bij Viore in Hilversum. In een prachtige ambiance. In een door sponsoren heel verantwoord en schitterend opgeknapte locatie. En daar zijn gedreven vrijwilligers bezig om hulp te verlenen aan mensen uit 't Gooi die moeten leven met kanker. Een steun in de rug voor mensen die dat hard nodig hebben. Stoelleuningen in en om het gebouw symboliseren dat goed.
Een veilige plek, een huiskamer. Ruimte voor gesprekken, om even uit te blazen. Om even aan wat anders te denken tijdens een spelletje of door te schilderen, om goed begeleid even te sporten. Lezingen over belangrijke vraagstukken voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Viore, ik had er nog nooit van gehoord. Maar ik werd getroffen door het bestaan van deze stichting, wat daar gebeurt, door professionals, vrijwilligers, bedrijven en serviceclubs die dit allemaal mogelijk maken.
Het geeft me vertrouwen; we kunnen het als samenleving best. En het geeft hoop; mensen staan echt wel voor elkaar klaar als het nodig is. Na ruim een week komt het bezoek nog vaak terug in mijn gedachten. Toevallig was ik er de dag vóór het tweejarig bestaan. En dat is een felicitatie waard. Een felicitatie niet alleen voor personeel en vrijwilligers, maar voor het hele Gooi. Dat deze regio de basis is voor zo'n initiatief.
Chris Pettersson (manager zakelijk vastgoed De Alliantie), maart 2014