Contact

Hieronder treft u de contactinformatie en de routebeschrijving.
Adres
Het adres van Viore is Oostereind 115, 1212 VH Hilversum. Telefoon 035-68 53 532. Viore is gelegen op het terrein van ziekenhuis Tergooi in Hilversum. 

Emailadressen
info@viore.org: voor algemene informatie en berichten
programma@viore.org: voor aanmelding voor activiteiten
directie@viore.org voor wat u wilt voorleggen aan de directie 

 
 

Routebeschrijving
Viore is als volgt bereikbaar:
1.  Komende vanuit Hilversum (Oosterengweg) volgt u de borden ‘Ziekenhuis’. Vanaf de hoofdingang van ziekenhuis Tergooi volgt u de bordjes ‘Viore’. U passeert dan achtereenvolgens de Ambulancedienst, Arbodienst, Trombosedienst en het Dialysecentrum. Na 50 m vindt u Viore, gelegen aan het einde van de binnenweg op het terrein van het ziekenhuis. Doorgaans kunt u voor de deur parkeren.
2.  Komende vanaf de A27 nadert u rijdend op de Oostereind, de Amaliatunnel. Rijd deze niet in, maar kies tijdig de rechterrijbaan, zodat u de rotonde recht over kunt steken. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).
3.  Komende vanuit de richting Baarn (N 415, rijdend op de Soestdijkerstraatweg) sorteert u rechts voor wanneer u de rotonde nadert. Sla rechtsaf. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).
4.  Komende uit Hilversum (Soestdijkerstraatweg) gaat u de rotonde bij de Amaliatunnel 3/4 rond. Circa 75 meter na het verlaten van de rotonde slaat u rechtsaf de inrit in. Ga direct weer rechtsaf en parkeer aldaar (voor de deur van Viore).

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Hilversum: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg.
Vanaf NS-station Hilversum Sportpark: buslijn 3 naar ziekenhuis Tergooi, Van Riebeeckweg (of ruim 10 minuten lopen). 

Looproute vanaf station Sportpark: Voorbij benzinestation Soestdijkerstraatweg aan de linkerzijde aflopen tot aan rotonde. Daar linksaf en meteen oversteken, over de tunnel heen, en dan verder links en de eerste weg rechts. Daar staat Viore duidelijk aangegeven.

Looproute vanaf het ziekenhuis: Vóór de hoofdingang van Tergooi rechtsaf (Viore staat op de blauwe borden aangegeven), daarna weer rechtsaf - langs de ambulancedienst - stukje doorlopen. Vervolgens komt u bij een parkeerterrein. Dat schuin oversteken en dan wijzen de borden u de laatste meters.