Selecteer een pagina

Moment voor mantelzorgers

Kanker heb je niet alleen. De ziekte speelt een grote rol in het leven van de patiënt, maar zeker ook in dat van de mantelzorger, de naaste. Ook zijn/haar leven staat op zijn kop, en het is niet altijd gemakkelijk om hierover te praten met mensen in je directe omgeving.

Elke donderdagmiddag zijn (met name) mantelzorgers/naasten welkom bij Viore. Om elkaar te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen, en om gewoon aan tafel in onze gezellige huiskamer een kop koffie of thee te drinken.
Het is ook mogelijk om een individueel gesprek aan te vragen met een van onze professionele gidsen. Dit is gratis, maar moet wel vooraf aangevraagd worden (via cv@viore.org).

Natuurlijk ben je daarnaast ook op andere dagen welkom bij Viore, om deel te nemen aan een van de vele activiteiten die wij organiseren.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Elke donderdagmiddag van 13:00 15:00 uur.

Aanmelden is niet nodig. Als je meer informatie wil, kun je ons mailen via aanmelden@viore.org  Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32. Moment voor mantelzorgers wordt gratis aangeboden. Een vrijwillige bijdrage in ons ‘spaarvarken’ wordt natuurlijk erg gewaardeerd.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.