Selecteer een pagina

Massage bij kanker

Massage bij kanker is bedoeld voor mensen die leven met kanker, tijdens elke behandelfase. Aandacht en aanraking, opladen en ontspannen, een moment voor jezelf. Ook naasten en nabestaanden zijn welkom.

Massage bij kanker is een zachte, speciaal op jou afgestemde ontspanningsmassage, rekening houdend met jouw conditie en wensen. De massage werkt niet alleen op lichamelijk, maar ook op psychisch en emotioneel niveau, waardoor je je minder angstig kan voelen, stress afneemt en pijn mogelijk minder wordt. Niet kanker, maar jij als persoon staat centraal. Je bent op een positieve manier met je lichaam bezig. Dat heeft effect op je algehele gevoel van welbevinden.
De massage duurt ongeveer 20 minuten, vooraf en na afloop wordt er ruim de tijd voor je genomen.
De massage wordt verzorgd door Ilja van Buitenen, massagetherapeut en lid van het Netwerk Massage bij Kanker. Ilja deed haar training bij het opleidingsinstituut Massage bij Kanker, dat mensen opleidt volgens de richtlijnen van de Society For Oncology Massage uit de VS.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Elke woensdag, op afspraak.

Tarieven
De prijs voor een massage is €42,50. Een 5-rittenkaart kost €190,-. Die is een jaar geldig. De behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Om die reden heeft Ilja haar tarieven bij Viore aangepast.
Bij vragen kun je contact opnemen met Ilja (info@4yourwellbeing.nl).

Als je een afspraak wilt maken of als je meer informatie wil, kun je ons mailen via info@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32.
Van tevoren sturen we je een intakeformulier toe, om de behandeling goed op je af te kunnen stemmen.

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.