Selecteer een pagina

Mannen in gesprek

Ook mannen krijgen kanker, of hebben een partner met kanker. Of ze hebben een partner aan kanker verloren. Mannen gaan daar vaak anders mee om dan vrouwen, maar voor iedereen geldt dat kanker veel op zijn kop zet in iemands leven.
Rond de ziekte kanker speelt veel meer dan uitsluitend het ziek zijn. Af en toe is het fijn om met andere mannen van gedachten te wisselen over één van die andere aspecten. Zoals over hoe communiceer je over de ziekte naar je omgeving? Of over hoe vul ik mijn sociale leven in? Wat kom ik voor beperkingen tegen en hoe ga ik daarmee om?

Eén keer in de maand (de laatste vrijdag) praten mannen met elkaar over een van te voren afgesproken onderwerp. Het is geen vaste gespreksgroep. Iedere keer opnieuw kun je bekijken of het onderwerp je aanspreekt. De gesprekken worden gestructureerd gevoerd en duren ongeveer één à anderhalf uur. Na afloop kan desgewenst aangeschoven worden aan tafel in de huiskamer. Daar kunnen de mannen samen met andere bezoekers (mannen en vrouwen) stil staan bij wat de afgelopen maand hen gebracht heeft.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Elke laatste vrijdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur.

Aanmelden is niet nodig. Als je meer informatie wil, kun je ons mailen via aanmelden@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32.
Deelname is gratis. Een bijdrage in ons ‘spaarvarken’ wordt natuurlijk erg gewaardeerd. 

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.