Selecteer een pagina

Herensociëteit

Ook mannen krijgen kanker, of hebben een partner met kanker. Of ze hebben een partner aan kanker verloren. Mannen gaan daar vaak anders mee om dan vrouwen, maar voor iedereen geldt dat kanker veel op zijn kop zet in iemands leven. Daarom heeft Viore voor al die mannen de Herensociëteit opgericht. Elke vrijdagmiddag vanaf een uur of drie tot aan sluitingstijd is de stamtafel in de gezellige huiskamer voor hen gereserveerd.

In een ongedwongen sfeer kunnen mannen hier met elkaar in gesprek. De invloed van kanker, in welk stadium dan ook, op het dagelijks leven is groot. Het praten hierover geeft een bijzonder gevoel van verbondenheid, niet alleen tussen de regelmatige bezoekers. Want ook incidentele bezoekers zijn welkom, en worden als vanzelfsprekend opgenomen in de kring. Wekelijks kent de herensociëteit zo’n tien tot vijftien bezoekers: (ex)patiënten, naasten en nabestaanden. 

Op de laatste vrijdag van de maand wordt er een onderwerp gekozen om iets dieper op in te gaan: ‘Mannen in gesprek’. Dat begint om 14.00 uur.

Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Elke vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:30 uur

Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je ons mailen via aanmelden@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32.
Deelname kost € 7,50 per keer. Bij Viore kun je een activiteitenkaart kopen (met pinbetaling).

Informatie over eenmalig of structureel doneren aan Viore vind je via de doneerknop op onze website.