Selecteer een pagina

Met wie

Bij Viore werken ruim zeventig vrijwilligers, in verschillende rollen.

Vrijwilligers

Bij Viore werken ruim zeventig vrijwilligers, in verschillende rollen. Veertig hiervan ontvangen en ondersteunen de bezoekers. Zij zijn het gezicht van Viore.

Voor de activiteiten werkt Viore samen met deskundigen.

Gastvrouwen en gastheren

Dit zijn de mensen die u als eerste bij Viore zult ontmoeten. Zij voorzien u graag van een kopje koffie of thee en geven – als u dat wilt – een rondleiding door het centrum.

Zij luisteren graag naar uw verhaal. Daarnaast kunnen zij natuurlijk vertellen over wat Viore aan activiteiten te bieden heeft, om met u te kijken of er ook iets voor u bij zit.

Gidsen

Bij Viore werken een aantal ‘gidsen’, eveneens vrijwilligers. Zij hebben professionele ervaring met mensen die kanker hebben of hebben gehad. Zij gaan graag met u in gesprek.

Gidsen kunnen u goed informeren over het brede aanbod in de omgeving: zij kunnen u attenderen op tal van mogelijkheden voor verdere begeleiding – van kanker en gezin tot verliesverwerking. En alles wat daar tussen zit.

Programmabegeleiders

De activiteiten, die in het centrum worden georganiseerd, worden verzorgd door deskundige begeleiders met kennis over en begrip voor mensen die leven met kanker.

Patiëntenverenigingen

Viore streeft naar een goede samenwerking met de verschillende verenigingen, die gericht zijn op patiënten met kanker. Voor nadere informatie over deze patiëntenverenigingen kunt u hier terecht.

Oostereind 115
1212 VH Hilversum

© 2018