Categorie

Next Occurrence

Datum

15 mei 2019

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€30,-

Groep voor mensen van 40-60 jaar

Groep voor 40-60
‘Beter worden is niet voor watjes’

In de kracht van je leven word je ziek, of heb je te maken met de gevolgen daarvan. De gespreksgroep is bedoeld voor mensen van 40-60 jaar, voor wie het ziekenhuisbezoek minder intensief is (geworden), waardoor er ruimte ontstaat voor reflectie en verwerking. Als de medische behandelingen achter de rug zijn en je omgeving denkt dat je er weer bent, begint het vaak pas voor jou.
In deze groep wordt er -onder begeleiding van een gids- gesproken over wisselende thema’s, geïnspireerd op het boek ‘Beter worden is niet voor watjes’ van Danielle Pinedo en Bart van Eldert.

D
e volgende thema’s komen o.a. aan de orde:
– Vermoeidheid
– Relatie/gezin/omgeving
– Werk
– Seksualiteit
– Veerkracht

Het thema op 17 april is: Een gewoon leven leiden en dan..pats …een indringende gebeurtenis…Niet voor watjes. Vandaag maken we kennis met elkaar en het boek. Ook kijken we wat jouw ankers zijn: aan wie heb jij steun (gehad). Allereerst richten we ons op jouw directe familie en andere dierbare relaties.
Op 1 mei is het thema ‘Vermoeidheid en veerkracht’.

Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je ons mailen via vrijwilligers@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32.
Deelname kost € 30,-Je kunt dit bedrag pinnen.
Klik hier voor de flyer.